CAFETARIA KENNEDYPLEIN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 144 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Kennedyplein. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 18:53 Warm ,netjes verpakt en grote porties. En de zwarte bakjes waren heel . En een vriendelijke bezorger
25 mei 2024 om 0:55 Eten weer warm en vers zoals altijd en snel bezorgd.
21 mei 2024 om 9:14 Frietjes waren prima, snacks op elkaar geduwd in een bakje dus kapot/smaken doorlopen. De prijs, de kwaliteit en de bezorgtijd maken dat ik niet zeker ben een volgende keer te bestellen. Er zijn betere cafetaria's in de buurt.
19 mei 2024 om 23:20 Eten is goed , maar jammer dat de zwarte bakjes steeds bij het thuisbezorgen kapot zijn en je toch het plastic in je eten vindt ... Jammer dat de snacks op elkaar in 1 bakje gelegd worden zodat de snacks kapot zijn en smaken naar de andere.
3 mei 2024 om 0:12 Zeer tevreden eten was super goed en warm uiteraard, zal het zeker aanrader , en vriendelijke bezorger
29 apr 2024 om 7:26 Het was precies op tijd,een vriendelijke bezorger,en het eten was perfect en goed warm
12 apr 2024 om 18:38 Erg slecht de kwaliteit was erg slecht en ik kreeg niet wat ik besteld had heel erg kwaad
5 apr 2024 om 22:19 Miste een broodje, maar na bellen werd ditect beaamt dat dat klopte, met 5 min werd deze alsnog snel bezorgd met excuses. Super geregeld.
1 apr 2024 om 19:48 Bezorging was super snel en zeer vriendelijk.., Eten was zoals altijd.., effe lekker makkelijk en super lekker..,
15 mrt 2024 om 19:38 Goed eten en snel, aanrader!
10 mrt 2024 om 21:16 Patat was al eens gebakken en 4 snacks die koud geleverd werden met als gevolg maagklachten. Laatste keer dat ik hier bestel heb.
24 feb 2024 om 20:36 Lekker eten zoals altijd en een aardige jongeman die het eten kwam brengen